Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

το φρουτο

Είχα πει να μην ασχοληθώ με το θέμα αλλά βλέπετε ορισμένοι <<άνθρωποι >> δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο αλλά ούτε και όρια...Οι συνάδελφοι μαζεύουν χρήματα για μια συνάδελφο που βρίσκεται με σοβαρή ασθένεια στο νοσοκομείο. Έχουν συνεννοηθεί όλοι μαζί να τα δώσουν στο γιατρό εν αγνοία της κοπέλας. Ο γιατρός δεν έχει ζητήσει καθόλου χρήματα η αλήθεια να λέγεται και να γράφεται. Πάμε λοιπόν να καταλάβετε πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι κάποιος. Τα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί τα μετράνε και βγαίνουν περίπου 1200 ευρω μπαίνουν σε φάκελο τον κλείνουν και κανονίζουν ποιος θα τα πάει.Η κοπέλα αφού είχε δυο αναβολές τελικά χειρουργήθηκε και την επισκέπτονται δυο συνάδελφοι.
Καλά λένε που να μην τα είχε πάρει κιόλας..πότε θα σε χειρουργούσε..πια πήρε ρε παιδιά δεν πήρε τίποτα....και της εξηγούν ότι έχουν μαζευτεί χρήματα.Η διευθύντρια πήρε το φάκελο και είπε ότι θα τον πήγαινε στο γιατρό εκείνη αντι του ατόμου που ήταν να πάει. Και τώρα οι δυο μας...πήρες τα λεφτά έκανες την πάπια (που να φανταστείς οτι θα το μάθουμε)και όταν σε πήρε τηλέφωνο η κοπέλα είπες οτι τα πήγες. Οταν σου είπε να έρθεις σε αντιπαράθεση με το γιατρό είπες ότι δεν είχες προλάβει να τα φέρεις.Η απόσταση από το μαγαζί μέχρι το νοσοκομείο ήταν 10 λεπτά με το μετρό,και είχαν περάσει 3 εβδομάδες. Είχες το θράσος να δώσεις στο γιατρό 300 ευρώ και να του πεις οτι τα 100 είναι απο εσένα. Ρε μας περνάς για μ#$^&*ς 25 άτομα μάζεψαν 200ευρω.Καλά το μεροκάματο των παιδιών βούτηξες.Ρε δούλεψαν μια μέρα τσάμπα για να τα δώσουν για την συνάδελφο. Νόμιζες ότι δεν θα μιλάγαμε στο γιατρό και θα γλίτωνες.Στην επόμενη ανάρτηση θα σας πω τι είπαν στα κεντρικά.Να χαίρεστε την διευθύντρια σας. ΕυστράτιοςΣ.Θ.


UPDATE
H φόρτιση στην χθεσινή ανάρτηση ήταν μεγάλη και δεν μπορούσα να συνεχίσω.Αυτό που με εκνεύρισε ήταν η πληροφορία ότι αυτό το άτομο συνεχίζει να κάνει μ#$^&*ς.Η απάντηση από τα κεντρικά της εταιρίας στους υπαλλήλους που πήγαν ν α το καταγγείλουν ήταν...ότι η εταιρία δεν μπορεί να πάρει θέση γιατί είναι σε προσωπικό επίπεδο το θέμα. Δηλαδή το θέμα είναι ανάμεσα σε υπαλλήλους και η εταιρία δεν ανακατεύεται. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν και στοιχεία και μάρτυρες. Όποιος θέλει ξέρει που θα με βρει.

29 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Στράτο θαυμάζω την ψυχραιμία σας!Πολύ ήπια και πολιτισμένα την αντιμετωπίσατε.Παντού και πάντα υπάρχουν αγιογδύτες.Ντροπή.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Στράτο μου τέτοια φρούτα δυστυχώς υπάρχουν πάμπολλα!!
Σάπια φρούτα!! Ντροπή της!

korinoskilo είπε...

με κουφανες!!!!!!!!!
τοσο ξεφτιλα??????!!!!!!!!!!

αν και διαφωνω καθετα για το φακελακι στους γιατρους.... λαθος σας μεγαλο ..... θα μπορουσατε να τα δωσετε στην κοπελα τα χρηματα αυτα αν τα χρειαζοταν και να περνατε μια ωραια γλαστρα στον γιατρο:Ρ

το ενα επισοδιο εκανε να φανει ενα αλλο .... ισως ετσι επρεπε να γινει για να ξεμπροστιαστει η διευθ.


καλημερα στρατο :)

Σταλαγματιά είπε...

Κι όμως υπάρχουν κι αυτοί που δεν θα έπρεπε να λέγονται άνθρωποι…

Μάτα είπε...

Δεν θα πω τίποτα γιατί θα με κόψει η λογοκρισία...
Αισχος!!!!

Φιλιά

stratos o ψήστης είπε...

Σταυρούλα όχι απλός αγιογδύτης άστο..καλό σου βράδυ.

stratos o ψήστης είπε...

Ελενα τα σάπια φρούτα τα πετάμε ....δεν το ήξερε το έμαθε όμως..

stratos o ψήστης είπε...

Εγώ korinoskilo είμαι ο σύζυγος της κοπέλας Και εγώ διαφωνώ κάθετα για το φακελάκι Όταν έμαθα ότι βούτηξε τα λεφτά των παιδιών δεν ξέρω ειλικρινά πως κρατήθηκα. Μάλλον έπρεπε να γίνει έτσι όπως είπες και εσύ. Κάθε φορά που το σκέφτομαι τρελαίνομαι.

stratos o ψήστης είπε...

Μπορεί να λέγονται αλλά δεν είναι άνθρωποι Αναστασία μου....καλό σου βράδυ.

stratos o ψήστης είπε...

Καλή μου Μάτα και εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα...τον ιδρώτα των παιδιών η ξεφτίλα...πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα σ' όλο της το μεγαλείο.
Τί να πω για τέτοιους ανθρώπους χωρίς τσίπα και ίχνος ευαισθησίας.
Θα είχε νοιώσει κι έξυπνη πριν ανακαλύψετε την βρωμιά της.
Τς τς τς....
Καλησπέρα Στράτο.

mia maria είπε...

Απίστευτο!!!!
Πες μου πως θα έχει συνέχεια το πράγμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάθει τίποτα αυτή η γυναίκα!

Καραβάκι είπε...

Δεν θα αμφισβητήσω ότι υπάρχουν γιατροί που είναι απαράδεκτοι.Πρόσφατα με το θάνατο του πατέρα μου τα έζησα όλα.Θα πω όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που διαιωνίζουν το πρόβλημα και το κάνουν αγκάθι.Κάποτε σε μεγάλο νοσοκομείο της θεσσαλονίκης θέλοντας η μητέρα μου να ευχαριστήσει το γιατρό που είχε σώσει τον πατέρα μου,του έδωσε φακελάκι.Έγινα θηρίο ανήμερο μαζί της.Ευτυχώς πέσαμε σε άνθρωπο γιατρό και όχι μόνο δεν τα πήρε αλλά την έκανε και ρεζίλι.
Πριν λίγο καιρό που πέθανε ο πατέρας μου,από ιατρικό λάθος, σκέφτηκαν να τον κυνηγήσουμε.Εγώ πρότεινα να του κάνουμε ένα δώρο.Όχι χρήματα... Αλλά μια εικόνα της Παναγίας.Να τον βοηθά για να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος...συγνώμη που παρασύρθηκα Σταύρο.Αλλά το θέμα σου καίει...
Καλό απόγευμα σου εύχομαι και συγχώρα με να φλυάρησα...

Mousikoulis είπε...

Ανθρωποι σαν αυτόν δεν είναι ούτε μ.... ούτε χαμένα κορμιά είναι απλώς κορμιά. Σκέτα... ανευ περιεχομένου

elen είπε...

Απαράδεκτο!!!Και δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια "φρούτα". Ντροπή. Περαστικά στην κοπέλα.

stratos o ψήστης είπε...

Καλημέρα Μαρίνα... δεν ξέρει όμως ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.

stratos o ψήστης είπε...

big mama η ζωή κάνει κύκλους θα έρθει η ώρα της....καλόΣ/Κ.

stratos o ψήστης είπε...

Αza έχεις απολυτό δίκιο... για να μην παρεξηγηθώ όμως εδώ τα χρήματα τα βούτηξε η διευθύντρια από τους υπαλλήλους. Πολλά φιλιά.

stratos o ψήστης είπε...

Μοusikoulis στην περίπτωση μας το καθίκι είναι η διευθύντρια.... να είσαι καλά

stratos o ψήστης είπε...

elen ευχαριστώ πολύ.... να έχεις ένα καλό Σαββατοκύριακο

Unknown είπε...

ρε στράτο η γυναίκα σου είναι καλά...?..αυτό μετράει περισότερο..αυτό το γαϊδούρι είναι φίλος του δάσους....

ναστε καλά...περαστικά στην γυναίκα σου....
τα άλλα περισεύουν..όχι ότι τα αφήνουμε..αλλά...αι σιχτιρ...

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Καλησπερα στρατο και πρωτα να σας ευχηθω περαστικα σας...
Πολλες φορες το διαβασα και λεω μην δεν καταλαβα καλα...δεν το χωραγε ο νους μου.....η ξεφτιλα σε ολο το μεγαλειο της...ας της ελεγες .."τοσα σου λειπαν να στα διναμε..."

Και κραταν και θεσεις τετοια ατομα????
Ελληνες.....
Καλο σας σ/κ και περαστικα σας...

evi είπε...

Περαστικά στη γυναίκα σου Στράτο και μην έχεις ένοια...τα έρμα δεν πιανουν τόπο...σε τίποτα γατρους θα τα δώσει κι αυτή,μη νομίζεις.
Απλά χρειάστηκε να την "πληρώσετε" τόσα για να μάθετε τί κουμάσι είναι!

stratos o ψήστης είπε...

Καλημέρα Παναγιώτη αυτό που λες είναι το πιο σημαντικό..να έχουμε υγεία και όσο για εκείνη θα έρθει η ώρα της.

stratos o ψήστης είπε...

Οstrkoo καλώς ήρθες .Για να τρελαθείς ακόμα περισσότερο αυτή η κυρία παραμένει στην εταιρία στην ίδια θέση αλλά σε άλλο κατάστημα

stratos o ψήστης είπε...

evi ευχαριστώ πολύ...και εγώ αυτό είπα ρόδα είναι και γυρίζει.

BUTTERFLY είπε...

Απιστευτο;;; Τι ξετσιπωσια ειναι αυτη!!! Καλα ασε την εταιρεια να μενει αμετοχη! Να δεις τι θα τους εχει φαει ηδη αυτη και δεν θα εχουν παρει πρεφα!!!

stratos o ψήστης είπε...

ΒUTTERFLY καταρχήν να σου ζητήσω συγνώμη γιατί δεν είδα το σχόλιο σου. Κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις....

BUTTERFLY είπε...

Στρατο μου, ειναι κοινη λογικη! Αν ειναι τοσο θρασυς ωστε να μη φοβηθει να παρει αυτα τα χρηματα, ξεροντας οτι ειναι πολυ πιθανο να την ανακαλυψουν, φαντασου τι θα κανει αν εχει βρει καποιο τροπο να μην την ανακαλυψουν! Και ειλικρινα, απορω με τη διοικηση της εταιρειας, δεν τους παραξενεψε το γεγονος, δεν κινησε υποψιες; Εκτος αν το παιζουν αδιαφοροι, για να μην της δωσουν πατημα να ειναι προσεκτικη, ενω τελικα την εχουν στα κρυφα υπο στενη παρακολουθηση!
Η γυναικα σου ειναι καλυτερα; Περαστικα ευχομαι!