Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
Το Μαράκι παλεύει με τον καρκίνο,την Neurobehcet's disease(μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια)
και ένα σωρό άλλες ασθένειες για χρόνια τώρα.Μια ψυχή 25 μόλις ετών που ζητά λίγη ποιότητα
στη ζωή της και που δεν σταματάει να ονειρεύεται.Οι γιατροί εδώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και η μόνη ελπίδα για το Μαράκι είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ.
Τα έξοδα είναι αβάσταχτα για την οικογένεια της Μαρίας και το κράτος επιμένει σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατείες δυσκολεύοντας-την ήδη δύσκολη- κατάσταση.
Εχουν ανοιχθεί τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους καλούμαστε όσοι θέλουμε και μπορούμε να
βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας το Μαράκι.Σε τέτοιες περιπτώσεις και η πιο
μικρή βοήθεια είναι μεγάλη. Ας θυμηθούμε για λίγο οτι πάνω απο όλα είμαστε 'Ανθρωποι κι'ας
βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ένα συνάνθρωπό μας που παλεύει για την ζωή.
Αυτό που εμείς παίρνουμε ως δεδομένη. Διαδώστε το, μιλήστε σε φίλους και γνωστούς.
Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μας. Είναι κρίμα και άδικο. Είναι μόλις 25 ετών...
UPDATE
Σας γράφω ξανά παρακάτω τους λογαριασμούς με νέα στοιχεία όπου εσείς δεν θα χρεώνεσται καθόλου ή ελάχιστα… Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβεται καλύτερα…Βέβαια οι πρώτοι λογαριασμοί που σας έδωσα ισχύουν απολύτως.. Διαβάστε λοιπόν….
Λογαριασμοί:

1]. Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς : CY14007042100000000020162227 – SWIFT NUMBER: CCBKCY2N (Ισχύει μόνο για την Κύπρο)

2]. [To: National Bank Of Greece – Athens – Swift: ETHNGRAA
For Account Of: Co – Operative Central Bank LTD, Nicosia - Cyprus
Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς : CY14007042100000000020162227 – Swift: CCBKCY2N – Για Ελλάδα μόνο αυτός ο λογαριασμός που άλλαξαν κάποιοι αριθμοί στην αρχή]

3]. Ελληνική Τράπεζα: CY43005001120001121054591900 – SWIFT NUMBER: HEBACY2N (Για Ελλάδα, για Κύπρο και για εξωτερικό)

4].Αριθμός Λογαριασμού από τράπεζα Κυπρου κατάθεσης μέσω ONE BANK (όπου θα έρχονται απευθείας τα χρήματα στο λογαριασμό μου χωρίς καμία χρέωση σε σας) – είναι: 0107 – 00 – 021363 – 00 [Για Κυπρο και για Ελλάδα αυτός ο λογαριασμός]

5]. Για τράπεζα Κύπρου πάλι αλλά σε κατάθεση σε όποιασδήποτε άλλης τράπεζας (αν δεν μπορείται στην ίδια) εχτός τράπεζας Κύπρου με ελάχιστα δικαιώματα όπως μας είπαν ο λογαριασμός είναι - IBAN: CY65 0020 0107 0000 0000 0213 6300 – Swift number (code BIC) – BCYPCY2N [Για Κυπρο και για Ελλάδα αυτός ο λογαριασμός]

Όνoμα: Μαρία Δημητρίου

Λογαριασμοί:
1.Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς:CY14007042100000000020162227-SWIFT NUMBER:CCBKCY2N
2.Ελληνική Τράπεζα: CY43005001120001121054591900-SWIFT NUMBER:HEBACY2N
Ονομα: Μαρία Δημητρίου

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα και εκείνα θα μεταφερθούν σ΄αυτές τις δυο.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε προσωπικά με την ίδια, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mariademetriou@ ymail.com.
Διαβάστε εδώ περισσότερα για την περίπτωση της Μαρίας όπως τα λέει η ίδια:

Η κατάσταση μου εξελίσσεται γρήγορα. Οι όγκοι στη κοιλιά είναι χειρότερα , μεγαλώνουν και πιθανότατα θα κάνουν μετάσταση στις ωοθήκες που ο γιατρός μας είπε πως σίγουρα τη μια ωοθήκη και τη μισή μήτρα θα τη χάσω αν δεν μου κάνουν ολική υστεροκτομή, στο τέλος.. Ο όγκος στην υπόφυση είναι ένα σπάνιο είδος όγκου που επηρεάζει όλα μου τα αισθητήρια όργανα, ήδη μου κατάστρεψε τα περισσότερα όπως και άρχισε να επηρεάζει την μνήμη μου και έτσι κάτι καρκινικά κύτταρα περιτριγυρίζουν το κεφάλι μου με σκοπό την καταστροφή μου. Το υγρό του εγκεφάλου είναι τοξικό από το φούσκωμα του όγκου. Η αυτοάνοση μου σπάνια ασθένεια που λέγεται Neurobehcet’s disease μου χτυπά δυνατά και σαρώνει όλα μου τα όργανα. Τώρα δε ζω τη ζωή μου απλώς υπάρχω γιατί πονάω φρικτά και κάποιες στιγμές παρακαλάω να τελειώνει όλη αυτή η κατάσταση με το τέλος μου για να βρω ξεκούραση και ανακούφισει που τόσο πολύ την χρειάζομαι. Καθημερινά είμαι με τις μορφίνες και άλλα πολλά παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη συχνά και ανοσοκατασταλτικά.

Τελευταία μου ελπίδα είναι στην Αμερική στη Μayo Clinic όπου εκεί θα υποβληθώ σε διάφορες και επώδυνες εξετάσεις, επεμβάσεις, χημειοθεραπείες δυνατές που πρέπει να είμαι δυνατή για να αντέξει το σώμα μου. Αλλά χρειαζόμαστε χρήματα για να μας δεχτούν, εμείς δεν έχουμε, τρεφόμαστε από τις συντάξεις των παππούδων μου και το δικό μου αναπηρικό βοήθημα. Αν κανονιστούν όλα τα χρήματα και όλα αυτά τα απαραίτητα, το λιγότερο σε ένα μήνα πρέπει να είμαι εκεί για νοσηλεία. Οπότε ανοίξαμε λογαριασμούς όπου πολλοί φίλοι εδώ μέσα και γιατροί μας είπαν να το κάνουμε γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση μου να περιμένει. Θα δημοσιευτεί και το πρόβλημα υγείας μου και σε κανάλια χωρίς εμένα παρόν γιατί δεν έχω δύναμη σωματική μα ούτε και ψυχική.

Εκεί στόχος μας θα είναι η ποιότητα στη ζωή μου και μια σταθερότητα αν μπορέσουν τελικά γιατί πέρασαν χρόνια άδικα χωρίς καμία βοήθεια και ήδη βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη και άσχημη κατάσταση. Αν ζω ποιοτικά δεν με ενδιαφέρει πότε θα έρθει το τέλος, φτάνει που θα ζω τη ζωή μου και δεν θα υπάρχω απλά. Αν δεν έχω ποιότητα δεν τη θέλω τη ζωή μου.. Αρκετά πέρασα και περνώ μέχρι τώρα, μα η δύναμη μου, είναι η μανούλα μου που με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει άντεξε άγγελε μου άντεξε και θα βρούμε λύση, πάνω από όλα ο Θεός και εσείς όλοι που με στηρίζεται και με αγαπάτε αληθινά...

Υ.Γ.Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε copy και να το βάλετε στην σελίδα σας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://trupokarudos.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html

παιδιά διαβάστε αυτό σας παρακαλώ και υπογραψτε όλοι για να σωθεί μια ζωή ένα νέο κορίτσι. Είναι κρίμα να χαθεί έτσι απλά. Είναι ζωή. Ένας μικρός Άγγελος που το θελουμε κοντά μας.

Σας ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

http://trupokarudos.blogspot.com/2010/11/25.html

εδώ μπορείτε παιδιά να ψηφίσετε για αυτό το Άγγελο.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

φιλε μου μακαρι κατι να γινει.Βαλαμε ολοι αναρτηση για τη Μαρια.Ειναι κριμα.